Despre noi

Consultant Fonduri Europene ClujRCG CONSULTING GROUP si-a inceput activitatea in anul 2005, specializandu-se in domeniul vast al programelor de finantare din fonduri europene.
Echipa RCG este caracterizata prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate si implicare maxima in proiectele desfasurate.
Toate serviciile pe care le oferim detin amprenta noastra, amprenta unei echipe tinere, formata din specialisti.
Experienta acumulata in activitati de consultanta in management si afaceri, elaborare si implementare cu succes de proiecte, ne face increzatori in fortele proprii si dornici de a sprijini potentialii clienti in vederea obtinerii de finantari europene.
 

De ce RCG CONSULTING GROUP?

Permanenta actualizare a instrumentelor noastre si procesul continuu de invatare adoptat de echipa noastra ne permit sa ridicam standardele serviciilor oferite clientilor nostri.
Avantajele noastre calitative sunt: pregatire formala de specialitate, experienta anterioara concreta de lucru, experienta in consultanta in management, cunoasterea aprofundata a specificitatii economice romanesti, maniera pragmatica de abordare a problemelor de management.

Misiunea noastra

Misiunea RCG CONSULTING GROUP este aceea de a asigura succesul clientilor prin idei inovatoare si proiecte sustenabile, jucand un rol important in sprijinirea mediului de afaceri.
Astfel, RCG CONSULTING GROUP isi propune:
  • furnizarea de propuneri practice clientilor, bazate pe o completa analiza a nevoilor acestora.
  • cresterea si continua perfectionare a echipei de consultanti. 
  • mentinerea calitatii serviciilor oferite. 
  • consolidarea pozitiei printre cele mai bune firme de consultanta din regiunea Nord-Vest.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa de specialisti care sa ne permita sa progresam in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile. 

Valorile noastre

Pretuim eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare, care ne permit sa fim orientati catre nevoile mereu in schimbare ale clientilor nostri.
Experienta noastra este etalonul la care ne raportam. Pentru acest motiv am stabilit standarde inalte: nu putem livra clientilor nostri decat servicii de consultanta de cea mai buna calitate.
  • Respect si parteneriat – respect fata de clienti, parteneri si angajati.
  • Performanta si eficienta – dorinta de a ne depasi limitele.
  • Profesionalism  – creativitate si energie puse in slujba clientului, pentru a obtine un produs finit de valoare.
  • Integritate – respectam clientii, furnizorii si intreg mediul de afaceri in care lucram. Respectam individul si suntem permanent constienti de faptul ca munca noastra influenteaza destine.
  • Deschidere si flexibilitate – dezvoltam solutii noi pentru nevoi noi.
  • Orientarea catre client – stim sa ascultam, sa observam problemele si apoi sa cream solutia tehnica optima. Chiar daca finantarea nerambursabila a unei idei de afacere pare complicata, perseverenta noastra genereaza solutii simple, pe care clientii le pot pune in practica cu simplitate. Este ceea ce ne diferenteaza de competitie: serviciu excelent, care inseamna ca ne face placere sa oferim clientului ceva mai mult decat se asteapta acesta sa primeasca.

Echipa RCG

Suntem o echipa de specialisti cu studii economice si studii europene, cu expertiza demonstrata in elaborarea si mangement de proiecte europene in mediul public si privat, familiarizati atat cu nevoile potentialilor beneficiari cat si cu nemultumirile intampinate de acestia in demersul lor de a accesa fonduri europene.

Consultant Finantari Nerambursabile Cluj - Proiecte Europene Cluj Napoca - Consultanta  Fonduri Europene Cluj